ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Откриено зошто Samsung Galaxy S23 серијата не поддржува сателитска комуникација

Очекувавме дека Galaxy S23 серијата претставена пред неколку дена ќе понуди можност за сателитска комуникација, која е дел од iPhone...
zhelezara akeli