ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

„Чувари на формулата“ – најдобар филм на Фестивалот на Југоисточна Европа

Филмот „Чуварите на формулата“ од Србија, во режија на Драган Бјелогрлиќ е прогласен за најдобар филм на Фестивалот на Југоисточна...
zhelezara akeli