ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

СИМПТОМИТЕ НА РАК НА ТИРОИДНАТА ЖЛЕЗДА ЧЕСТО СЕ НЕСПЕЦИФИЧНИ: Не ги игнорирајте овие пет

Важно е навреме да се препознаат симптомите на рак на тироидната жлезда за да се започне со лекување што е...
zhelezara akeli