ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

САД: Москва планира операција „под туѓо знаме“ во Украина

Американската влада ја обвини Русија за креирање повод за можна инвазија во Украина. Киев во меѓувреме е мета на масивен...
zhelezara akeli