ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Украсни лампиони (салата со риба)

Подготовка: 1. Скушата исчистете ја од коски и исечете ја на ситно. 2. Потоа сварете ги морковот, компирите, цвеклото и...
zhelezara akeli