ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Подгответе се на визуелни промени на Инстаграм: Компанијата направи свој фонт

Инстаграм претстави големо „освежување на брендот“... Инстаграм креираше сопствен фонт под назив Instagram Sans, кој доаѓа од различни подфонтови. Компанијата...
zhelezara akeli