ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Колку чини еден концерт на Цеца? Од само неколку настапи, ќе заработи за 10 станови

Корона пандемијата како да затаи, па естрадните уметници се фрлија на настапи, со цел да ја надоместат заработката изгубена минатата...
zhelezara akeli