ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Според документацијата на Intel, Windows 11 пристигнува во октомври

Додека Windows инсајдерите веќе имаат прилика да го тестираат Windows 11 preview build, остатокот од корисниците ќе мораат да почекаат пдооцнежен...
zhelezara akeli