ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Изложба на Сокол Марковски во Охрид, „Рак не е само хороскопски знак“

Охрид, 25. мај 2022 (ОХРИДПРЕС) – Во органзиација на Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј – Охрид,...
zhelezara akeli