ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

НЕНАДЕЈНО ПОЧИНА 27-ГОДИШЕН МОДЕЛ Причината за смртта е непозната

Моделот Џереми Рулеман ненадејно почина на 27-годишна возраст. Причината за смртта на младиот американски модел засега е непозната. Рулеман последен...
zhelezara akeli