ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Совети за мачнините при летање

Некои тоа го припишуваат само на стравот од летање, но тоа може да му се случи на секого, вели диететичарката...
zhelezara akeli