ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Напад врз полицаец на улица во Гостивар

Секторот за внатрешни работи Тетово информира дека вчера (24 мај) околу 3.50 часот на улица „Гоце Делчев“ во Гостивар, полициски...
zhelezara akeli