ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Кралот на Холандија СЕ ОТКАЖА ОД ЗЛАТНАТА КОЧИЈА, барем засега

Холандскиот крал Вилем-Александар изјави дека повеќе нема да ја користи златната кралска кочија поради дебатата што започна за една од...
zhelezara akeli