ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Нема зима за Гавазова - се соблече по бикини и го покажа совршеното тело

Додека ние се смрзнуваме на зима, македонската фолк-пејачка Сузана Гавазова се снајде, па замна во топлите краишта. Заедно со сопругот...
zhelezara akeli