ADIN 750 2.6%ALK 14056.61 0.41%GIMS 9240 29.96%INBR 4000 0%KMB 7697.77 -2.28%MPT 71000.01 0%REPL 106000 0%RMDEN18 99.5 0%RMDEN19 99.5 0%SBT 3292 -4.57%STBP 501 -11.95%STIL 58 0%TNB 19585.34 -1.8%TTK 1359.63 -3.36%ZIMS 1268 0%

Антителата кај некои се создаваат со голема брзина, но кај други сами исчезнуваат: Д-р Марија Гњатовиќ објасни зошто е така

Првите количини од вакцината на АстраЗенека (150 илјади дози) пристигнаа во Србија во текот на викендот, а Марија Гњатовиќ од...
zhelezara akeli