ALK 16904.18 0.12%KMB 12027.54 0.24%RMDEN21 90.84 0%RZEK 50 0%SBT 2700 0%STB 1480 -1.27%STBP 670 1.06%TNB 25999.89 0%

На интернет се прошири фотографија од пат во Хрватска – погледнете зошто

Фотографијата од патот на границата на окрузите Задар и Шибеничко-книн жестоко се прошири на социјалните мрежи. Имено, низ двете места...
zhelezara akeli