ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Приведен разбојник во Кочани

Денеска (21.07.2021) година околу 11.00 часот, по претходно добиени оперативни сознанија, а по распис од СВР Скопје – Полициска станица...
zhelezara akeli