ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Кремите за сончање влегуваат во крвотокот по само една употреба

По само еден ден користење, неколку вообичаени состојки за сончање влегуваат во човечката крв на доволно високи нивоа што е...
zhelezara akeli