ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Дневен хороскоп – 25-ти мај

ОВЕН Во изминатиов период бевте доста фокусирани на домот и семејството. Следниот период ќе сакате да се релаксирате во позната...
zhelezara akeli