ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Франција се подготвува за нови штрајкови против пензиските реформи

Претседателот Емануел Макрон ја направи реформата централен дел на неговата кампања за реизбор минатата година и е решен да ја...
zhelezara akeli