ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Николовски да се фати за работа: Александра и Ангелина, две етнички Албанки, вработени во скопскиот Конзерваторски центар!

Александра и Ангелина, две етнички Албанки, од неодамна вработени во Националната установа Конзерваторски центар – Скопје, во Одделението за конзервација...
zhelezara akeli