ALK 22149.26 0.01%KMB 24215.64 0.3%MPT 83000 0.64%MTUR 7200 -10%REPL 17591.82 0.1%STB 1646.28 0.23%STIL 137 -0.38%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Конкретна помош за противвоздушната одбрана на Украина од Самитот на НАТО во Вашингтон

Пораки за мир, стабилност, просперитет, евроаталнтска интеграција – да се зачува слободата и територијалниот интегритет. Украина е една од главните...
zhelezara akeli