ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Кумановец ја претепал малолетната вонбрачна партнеркa

Кривично ќе се гони млад кумановец кој физички ја нападнал својата партнерка која била малолетна, но и таткото на малолетничката бидејќи...
zhelezara akeli