ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

„Шарли Ебдо“ го испрати Ѓоковиќ на гробишта: „Тука ќе ја најдеш својата среќа“

Францускиот сатиричен весник „Шарли Ебдо“ направи брутални карикатури на Новак Ѓоковиќ, кој по големата сага очигледно ќе биде депортиран од...
zhelezara akeli