ADIN 750 2.6%ALK 14056.61 0.41%GIMS 9240 29.96%INBR 4000 0%KMB 7697.77 -2.28%MPT 71000.01 0%REPL 106000 0%RMDEN18 99.5 0%RMDEN19 99.5 0%SBT 3292 -4.57%STBP 501 -11.95%STIL 58 0%TNB 19585.34 -1.8%TTK 1359.63 -3.36%ZIMS 1268 0%

Да ви е мерак да живеете во Македонија: Најефтина облека, храна и хотели во Европа

ЕУРОСТАТ неодамна објави податоци за нивото на цените на потрошувачките добра и услуги во ЕУ, Велика Британија, Исланд, Норвешка и...
zhelezara akeli