ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Две навики во исхраната можат двојно да го зголемат ризикот од срцеви болести

Две навики во исхраната можат да го зголемат ризикот од појава на атријална фибрилација за речиси двојно. Атријалната фибрилација (АФ)...
zhelezara akeli