ALK 16087.42 0.46%GIMS 9240 0%GRNT 1533.86 2.2%KMB 10838.39 -1.32%LOZP 2600 8.33%MPT 66088.31 -0.37%NMTE 820 -8.89%RADE 2100 0%STIL 120 1.69%TNB 21939.08 -0.28%TTK 1384.62 0.36%

2K Games потврди дека е хакиран, предупредени играчите

Американскиот издавач на видео игри 2K потврди дека неговата платформа за поддршка била хакирана и користена за испраќање пораки со...
zhelezara akeli