ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Оскаровецот непрепознатлив на сетот на новиот филм: Можете ли да погодите за кого станува збор?

Опкружен со продуцентскиот тим, ирскиот актер Килијан Марфи снимаше сцени за својот нов филм „Steve“, а на фотографиите од сетот...
zhelezara akeli