ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Германија го разгледува гаснењето на Telegram

Telegram може да биде погоден од законодавните регулатори во Германија. Германија би можела да одлучи да го затвори Telegram доколку популарната...
zhelezara akeli