ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Instagram додаде „Sensitive Content Control“ за подобро прикажување на содржината во Explore делот

Корисниците ќе можат да изберат помеѓу три нивоа на филтрирање на таканаречената чувствителна содржина...
zhelezara akeli