ALK 16087.42 0.46%GIMS 9240 0%GRNT 1533.86 2.2%KMB 10838.39 -1.32%LOZP 2600 8.33%MPT 66088.31 -0.37%NMTE 820 -8.89%RADE 2100 0%STIL 120 1.69%TNB 21939.08 -0.28%TTK 1384.62 0.36%

Тепачка во автобус на ЈСП во скопската населба Кисела Вода

Штотуку се случи немил настан во скопската населба Кисела Вода. Имено во еден од автобусите на ЈСП со број 51,...
zhelezara akeli