ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Радев ветува дека ќе ги активира сите европски механизми за да се стави крај на антибугарската омраза во Македонија

Бугарскиот претседател Румен Радев, по предлогот од вчерашната седница на Советот за безбедност на Македонија на бугарски државјани да им...
zhelezara akeli