ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Животниот век на Американците во 2020 година падна  повеќе и од Втората светска војна

Ваквите податоци се резултат на повторниот раст на инфицирани со ковид-19 во земјата. Бројот на хоспитализирани исто така се зголемува...
zhelezara akeli