ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12108.73 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Пијан Русин се обидел да го украде телото на Ленин

Пијан Русин се обидел да го украде телото на Ленин Руската полиција приведе пијан маж кој се обидел да го...
zhelezara akeli