ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Една страница од стрип за Спајдермен е продадена за рекордни 3,36 милиони долари

Веб-страницата го прикажува првото појавување на црниот симбиотски костум на Спајди, што подоцна ќе доведе до создавање на антихеројот Venom...
zhelezara akeli