ALK 16904.18 0.12%KMB 12027.54 0.24%RMDEN21 90.84 0%RZEK 50 0%SBT 2700 0%STB 1480 -1.27%STBP 670 1.06%TNB 25999.89 0%

Дали знаете која жена на фотографијата во моментот доживува инфаркт: Уловен морничав момент, ова се помалку познати симптоми!

Фото: приватна архива /LINDA JOHNS Писателката која го преживеа инфарктот, кој се случи токму во моментот овековечен на фотографијата, открива какви...
zhelezara akeli