ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

84 годишник изгубил контриола врз мопедот и удрил во автомобил

На улицата „Билбин Камен“ во Битола, 84-годишниот З.К. изгубил контрола врз мопед и удрил во паркирано патничко возило „Мерцедес“. „...
zhelezara akeli