ALK 16087.42 0.46%GIMS 9240 0%GRNT 1533.86 2.2%KMB 10838.39 -1.32%LOZP 2600 8.33%MPT 66088.31 -0.37%NMTE 820 -8.89%RADE 2100 0%STIL 120 1.69%TNB 21939.08 -0.28%TTK 1384.62 0.36%

Русин со билет во еден правец: „Не дозволувам Путин да ме претвори во убиец“

Неколку часа откако Владимир Путин ја шокираше Русија со објавувањето на првата мобилизација по Втората светска војна, Олег ја прими...
zhelezara akeli