ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12167.54 -0.22%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Не е принцот Хари: Ова се најомразените членови на британското кралско семејство

ПО смртта на кралицата Елизабета, ниту еден член од нејзиното семејство не може да ја стигне нејзината популарност. Иако новиот...
zhelezara akeli