ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Нема траги на насилство кај починатата поранешна полицајка

Извршениот увид на лице место спроведен во координација со Јавен обвинител, а во присуство на медицински и полициски екипи, како...
zhelezara akeli