ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

ВМРО-ДПМНЕ ќе го поддржи Предлог-законот за финансиска стабилност, но продолжува со активната блокада на Собранието

Пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ ќе го поддржи дополнетиот Предлог-закон за финансиска стабилност, по кој и на денешното продолжение...
zhelezara akeli