ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Жастин Енан: Австралијците не сакаат да го гледаат Новак Ѓоковиќ

Неизвесноста околу судбината на Новак Ѓоковиќ во Австралија трае и понатаму. И ќе продолжи барем до недела, бидејќи судијата Ентони...
zhelezara akeli