ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Со концертот „Седенка се збира“ Танец ја одбележува 100 годишнината од раѓањето на Ѓорѓи Димчевски

Во чест на 100-годишнината од раѓањето на легендата на македонската народна музика, Ѓорѓи Димчевски, Ансамблот „Танец“ вечерва со почеток од...
zhelezara akeli