ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

И Министерството за здравство се иззема од одговорност за санирање на урнатиоит потпорен ѕид кај Детската клиника

Министерството за здравство информира дека во случајот со паднатиот потпорен ѕид позади Клиниката за детски болести истиот е изграден на...
zhelezara akeli