ALK 18350 0.09%KMB 14400 -0.58%MPT 63925 0.04%MTUR 4501.5 0.03%RMDEN22 89.36 1.18%STB 1373.4 1.69%TEL 380 -0.1%TKVS 6100 1.67%TNB 29200 -0.66%TTK 1450 3.57%UNI 5300 2.81%USJE 30385 0%

Дина Јашари ја објави својата нова песна ,,Не сум твој сон”

Дина Јашари на 19 ноември 2023 година ја промовираше својата нова песна „Не сум твој сон”. Автор на музиката и...
zhelezara akeli