ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Филков – Вал: Поддршка за реформите, јавна расправа за сите закони кои ќе се носат

Министерот за правда, Игор Филков оствари средба со амбасадорот Килиан Вал, шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје. Се разговараше...
zhelezara akeli