ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

ИМА САЛА ЗА БАЛ, БАЗЕН И ДУРИ 235 ПРОЗОРЦИ: Ѕирнете во дворецот од 50.000.000 евра на Драгана Мирковиќ

Фолк ѕвездата Драгана Мирковиќ живее со сопругот Тони и децата во Виена, во прекрасен дворец вреден 50 милиони евра. Еден...
zhelezara akeli