ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Моето момче мислеше дека е интересно да ме силува со шест пријатели, открива Памела Андерсон

Памела Андерсон проговори за Гардијан за најтешките моменти во нејзиниот живот. Таа рече дека скандалот со секс снимката ја натерал...
zhelezara akeli