ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Саша Поповиќ итно опериран, еве што се случува со шефот на „Ѕвездите на Гранд“

| јануари 23, 2023 Креативниот директор на „Ѕвездите на Гранд“ Саша Поповиќ неодамна имал итна опер ација, по која добро...
zhelezara akeli