ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

СЕ ОБЕЗБЕДИЈА ЗА ТЕШКИ ВРЕМИЊА: Србија купи пет тони злато во вредност од 350 милиони евра

Добивај вести на Viber Претседателот на Србија, Александар Вучиќ соопшти дека Република Србија и Народната банка на Србија купиле пет...
zhelezara akeli